Verbouwingen

Professionele verbouwing 

Uw woning verbouwen? Tijdens een verbouwing komt er veel bij kijken. Zaken waar u op dit moment misschien nog helemaal niet aan heeft gedacht. Van werkvoorbereiding tot uitvoering van de verbouwing zelf. 

Daarom is het fijn als u tijdens het bouwtraject kunt vertrouwen op vakmensen die jarenlange ervaring hebben. David Verbouwingen beschikt over de juiste specialisten voor diverse totaal verbouwingen. Iemand die precies weet wat ervoor nodig is om uw droomwoning te realiseren.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

Uw badkamer laten verbouwen?

Bent u op zoek naar een goede badkamerspecialist die uw badkamer kan renoveren of verbouwen? Door de jaren heen hebben wij vele badkamers een flinke make-over mogen geven. Ook uw badkamer kunnen wij onder handen nemen, zodat deze weer helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Bij de keuze van uw badkamer begint het met de indeling van uw ruimte en wat uw minimale wensen zijn. 

Kiest u bijvoorbeeld voor een douche? Een ligbad? Of allebei? We laten u eenvoudige ideeën en oplossingen voor het vernieuwen en verbouwen van de badkamer zien.

Badkamer helemaal verbouwen of gedeeltelijk renoveren?

Wanneer u besluit om uw badkamer op te knappen, zijn er nog verschillende opties. Wilt u bijvoorbeeld uw complete badkamer verbouwen? Of volstaan een nieuwe douchecabine en tegels al? Voordat uw badkamer wordt verbouwd, raden we aan eerst goed te kijken naar wat u precies wilt vervangen. 

Wij adviseren u graag hierin zodat u alsnog de badkamer naar uw wensen krijgt.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

David Verbouwingen ontzorgt van A tot Z

Wij ontzorgen u in al het loodgietwerk, stucwerk en verwarming als bij de levering en plaatsing van tegels, vloerverwarming en sanitair. Na het opnemen en bespreken van uw badkamerwensen maken wij een goed ontwerp met een scherpe kostenbegroting. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp? Dan zorgt David Verbouwingen voor een snelle, voordelige en professionele installatie.

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right