Timmerman

Meubilair op maat laten maken door een timmerman in Rotterdam

Bent u op zoek naar een timmerman bij David Verbouwingen kunt u terecht voor al uw timmerwerkzaamheden. Een mooie sfeervolle trap van hout of een handige inloopkast in uw slaapkamer laten inbouwen. Onze vakkundige timmermannen voeren uw plannen geheel naar wens uit.

 Met een timmermansoog bewerken wij vakkundig uw wensen en ideeën. Bij ons kunt u terecht voor timmerwerk zoals: meubels, kozijnen, een veranda, een tuinhuisje, een trap of een handige inloopkast. Laat de uitvoering daarvan over aan de professionals van David Verbouwingen.

Offerte aanvragen

Op maat en past bij uw interieur!

Door een kast op maat te laten maken, kunt u deze volledig aanpassen aan uw wensen en het interieur van uw woning. Creëer meer kastruimte door bijvoorbeeld uw kast van plafond tot vloer te laten maken. Hierdoor lijkt de kast op maat een onderdeel van uw kantoor of woning te zijn. Ook schuifdeuren zijn op maat te maken én kunnen perfect bij uw interieur passen. U kunt kiezen voor een schuifdeur voor een kast of voor een schuifdeur als scheidingswand.

Onze vakmannen slaan de spijkers op de kop!

Bij David Verbouwingen kunt u te allen tijde rekenen op een goede en snelle service waarbij u als klant voorop staat. Voor iedere klus gebruiken we materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit. We gaan altijd netjes en secuur te werk om tot het resultaat te komen dat u voor ogen heeft.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Wij staan klaar om voor u aan de weg te timmeren

In een persoonlijk gesprek denken wij met u mee in het ontwerp en komen we met eventuele alternatieven om hoge kosten te voorkomen. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? 

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right