Elektricien

Direct hulp van een elektricien in Rotterdam

Heeft u hulp nodig van een erkende elektricien in Rotterdam? 

Deze elektricien vindt u bij ons! Onze vakman is niet alleen zeer ervaren, maar heeft ook de kennis om uw wensen binnen korte tijd en vooral veilig te verwezenlijken. 

Of het nu gaat om bedrading aanleggen, groepen uitbreiden, een schakelaar vervangen, een lamp ophangen, nieuwe stopcontacten plaatsen, een alarmsysteem installeren of een kortsluiting verhelpen: de allround elektricien van Davids Verbouwingen staat voor u klaar.

Offerte aanvragen

Al uw elektra veilig aangesloten!

Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk om opdrachten snel en nauwkeurig voor u uit te voeren. Zo hoeft u nooit lang te wachten tot een klus, zoals het plaatsen van een nieuw stopcontact of een nieuw lichtaansluiting, is geklaard. Het onderhoud van de elektrische installatie is belangrijk voor de veiligheid. 

Het optimaal functioneren van de technische installatie vermindert de kans op storingen. Ook is het soms nodig om de meterkast te vervangen. 

Schakel altijd de hulp in van een professional. Die weet de meterkast op de beste en veiligste manier te vervangen.

Uw elektricien aan huis

Wilt u op korte termijn hulp bij de uitvoering van een klus op het gebied van elektriciteit binnen en buiten uw woning? David Verbouwingen biedt u de hulp van professionele elektriciens, die een ruime ervaring hebben in diverse werkzaamheden. 

Het bieden van vakkundige aanpak en een professionele service staat hoog in het vaandel
. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right