De 10 meest voorkomende klachten bij 
aannemers en waarom wij anders zijn!

1.
Mijn aannemer wil voordat hij begint al een forse aanbetaling op arbeid van 30 of 40%

David Verbouwingen werkt zonder aanbetaling op arbeid. U betaalt pas achteraf aan het eind van iedere gewerkte week wanneer u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden! Dit noemen wij de unieke tevredenheidsgarantie!

2.
Mijn aannemer heeft enorme wachttijden om om een offerte op te nemen, laat staan dat hij snel kan starten!

David Verbouwingen streeft er altijd naar om u binnen een week een mogelijkheid voor een afspraak te bieden! Daarnaast is er de mogelijkheid om een project binnen 2 weken na de acceptatie van de offerte te starten

3.
Mijn aannemer rekent een behoorlijke winstopslag op de toch al zo dure materialen!

David Verbouwingen koopt voor u de benodigde materialen bij de groothandel en berekent deze één op één aan u door! U koopt dus materiaal tegen inkoopsprijs. Dit scheelt u zo'n 20 tot 30% op materialen!

4.
Mijn aannemer is begonnen en maakt de klus niet af! Hij heeft tussendoor telkens andere klussen te doen die voorrang krijgen!

Wanneer David Verbouwingen aan een project start zullen wij niet eerder vertrekken voordat het af is!

5.
Mijn aannemer heeft vage garantievoorwaarden met veel kleine lettertjes!

David Verbouwingen heeft geen moeilijke garantievoorwaarden! Wanneer er iets niet in orde is wordt dit altijd kosteloos voor u opgelost!

6.
Mijn aannemer is altijd erg slecht bereikbaar! Zeker wanneer er iets mis is hanteert hij de welbekende struisvogelpolitiek!

Bij David Verbouwingen heeft u rechtstreeks contact met de eigenaar! Hans Eits is zeven dagen per week voor u bereikbaar! Dus ook in de avonduren of in het weekend! Ja, zelfs op een feestdag mag u gerust bellen wanneer u een brandende vraag heeft, want wij nemen uw project serieus! Mocht het voorkomen dat Hans even niet kan opnemen belt hij u altijd heel snel weer terug!

7.
Mijn aannemer maakt misbruik van de krapte op de markt en hanteert exorbitant hoge prijzen!

Bij David Verbouwingen hanteren wij een alleszins redelijk en zeer concurrerend uurtarief!

8.
Mijn aannemer heeft van alles en nog wat beloofd maar komt het op tijd opleveren niet na!

Wanneer dreigt dat een project niet op tijd zal worden opgeleverd dan zorgt David Verbouwingen voor extra mankracht zodat u toch weer op tijd uw woning in kan!

9.
Toen ik niet tevreden over mijn aannemer was en de overeenkomst wilde beëindigen verwees hij mij naar de boeteclausule in het contract en moest ik een fors bedrag betalen om onder hem uit te komen!

David Verbouwingen werkt zonder aanbetaling en zonder boeteclausule! Wanneer u tussentijds de overeenkomst wilt beëindigen kan dit zonder verdere kosten!

10.
Mijn aannemer werkt met Pools personeel. De communicatie verliep erg slecht!

Bij David Verbouwingen heeft u altijd een Engelstalige of desgewenst een Nederlandstalige projectcoördinator die zorgt voor de juiste communicatie tussen u en de vaklieden!

Copyright ©
2023
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right