Renovatie

Uw woning renoveren

Heeft u een huis gekocht of is uw bestaande woning aan onderhoud toe? Schakel dan de professionals van David Verbouwingen in. Door uw huis goed te onderhouden, gaat het pand langer mee. 

Ook beschermt u op deze manier de waarde van uw woning. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis om elke oude woning of pand om te toveren tot een prachtige nieuwe ruimte.

Daarnaast bieden wij professioneel advies, zodat u op de hoogte bent van alle zaken die komen kijken bij een renovatie. Vanaf het begin van het project helpen wij u met het maken van een ontwerp tot aan het afwerken van de kleinste details.

Offerte aanvragen

Een kleine woningrenovatie of een totaalrenovatie?

U kunt uw huis oppervlakkig laten renoveren door David Verbouwingen, maar u kunt het pand ook een grote beurt geven. Dit doet u door een complete huis renovatie uit te laten voeren door onze vakkundige en ervaren bouwvakkers. 

Met een totaalrenovatie kunt u de woning volledig ombouwen naar uw eigen smaak en wensen. 
Tegenwoordig kiest men steeds vaker om een nieuwe of bestaande woning te verbouwen. Zowel de muren, de plafonds als de vloeren worden weer zo goed als nieuw.
Een voorbeeld van een kleine woningrenovatie is bijvoorbeeld wanneer de voegen in buitengevel hersteld moeten worden in de oude staat. 

Het wooncomfort gaat in ieder geval omhoog en uw pand zal meer waarde krijgen. Onze meest uitgevoerde renovaties zijn de badkamers.
Direct genieten van een frisse woning? Wij realiseren graag uw droomwoning. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right