Verbouwingen

Professionele verbouwing 

Is uw woning toe aan een schilderbeurt? U bent bij David Verbouwingen aan het juiste adres voor al uw schilderwerk. 

Wij verzorgen het schilderwerk, stuken en behangen uw muren én geven u kleuradvies. Laat het over aan één van onze ervaren schilders of stukadoren.

Waar moet u rekening mee houden bij het schilderen?

Bij het schilderen zijn er ook een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de droogtijd van uw woning, het wel of niet aanbrengen van een primer en de beste afwerking van uw kozijnen, deuren en trappen. David Verbouwingen neemt u graag de klus uit handen en laat uw woning of kantoor er snel weer als nieuw uitzien.

Offerte aanvragen

Kies voor onze schilders voor het beste resultaat

Wij werken uitsluitend met A-merk verf en bouwmaterialen voor het optimale resultaat. Door grondig en aandachtig te werk te gaan, kunnen wij perfect schilderwerk garanderen. Het onderhoud van uw schilderwerk is erg belangrijk. Wilt u dat liever zelf niet doen, dan nemen wij ook graag deze zorg uit uw handen. 

David Verbouwingen heeft voor elke opdracht een passende aanpak en dat leidt tot een optimaal resultaat voor uw nieuwbouw- of bestaande woning! 

Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van de diensten van een binnenschilder of een buitenschilder.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right