Aannemersbedrijf Utrecht

Pools Personeel

Heeft u plannen om uw woning te laten renoveren of verbouwen, maar heeft u geen tijd om dit zelf te doen? Dat begrijpen wij bij Davidverbouwingen.nl Utrecht volledig. Een renovatie kan veel van uw tijd in beslag nemen, wat in een druk leven niet altijd haalbaar is. Een Utrechts aannemersbedrijf kan voor deze situatie de perfecte oplossing zijn, door het complete renovatieproces voor u te beheren.

Bij ons wordt uw droomproject volledig op maat gerealiseerd. Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 3000 voltooide renovaties, hebben we de kennis en vaardigheden om uw project vlekkeloos uit te voeren. Wij coördineren uw project van begin tot eind en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Ziet u de voordelen van het inhuren van een aannemersbedrijf en bent u klaar om uw woning om te toveren tot uw droomhuis? Neem dan contact op met de experts van Davidverbouwingen.nl Utrecht en wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Utrecht

Al vele jaren zijn we toegewijd aan het dienen van zowel particuliere als zakelijke klanten in Utrecht, met meer dan 3000 geslaagde projecten op onze naam. Voor onze bedrijfsklanten hebben we regelmatig winkelcentra, hotels, restaurants en industriële gebouwen gerenoveerd. Voor onze particuliere klanten varieert ons werk van kleine woningen tot grote renovaties.

Ons team van specialisten staat klaar om elke uitdaging aan te gaan en uw droomproject tot leven te brengen. We stemmen elke renovatie volledig af op uw unieke behoeften en wensen, en we beschouwen een project pas als voltooid wanneer u volledig tevreden bent. We kunnen al binnen twee weken aan uw project beginnen. Zijn we binnenkort uw partner in het realiseren van uw droomproject in Utrecht?

Aannemersbedrijf Utrecht

Een aannemersbedrijf uit Utrecht met Pools personeel

Ons bedrijf is trots op het feit dat het aanzienlijk veel Poolse professionals bevat. We hebben een bijzondere waardering voor de bekwaamheid en precisie van Poolse vakmensen in de bouwsector. Ons team heeft in de loop van de jaren een breed scala aan deskundigheid opgebouwd door hun consistente betrokkenheid in de branche.

We zijn beoordeeld met een indrukwekkende 9,2 door eerdere klanten en in de feedback worden we vaak geroemd om onze professionaliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Bovendien kunnen we vaak een concurrerende prijs bieden, lager dan de meeste aannemersbedrijven. Bent u op zoek naar kwaliteit en efficiëntie bij uw volgende project in Utrecht? Overweeg dan Davidverbouwingen.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Renovatie in Utrecht door een aannemersbedrijf

Droomt u van een renovatie van uw huis in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben talloze verbouwingsprojecten in allerlei soorten woningen in Utrecht met succes uitgevoerd.

Bij ons staat maatwerk centraal en we bieden dit aan tegen zeer concurrerende tarieven. Of u nu in een appartement, een vrijstaand huis of een flat woont, wij kunnen elke ruimte naar uw wensen renoveren. U kunt al binnen een week een afspraak met ons maken en we kunnen de verbouwing binnen twee weken starten. Klaar om uw droomrenovatie te plannen? Neem contact op met onze deskundige team bij Davidverbouwingen Utrecht.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Utrecht en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Utrecht en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Utrecht is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Utrecht kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Utrecht. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Utrecht werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Utrecht vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van een gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right