Aannemersbedrijf Rotterdam

Pools Personeel

Zoekt u een betrouwbaar aannemersbedrijf in Rotterdam? Dan bent u bij Davidverbouwingen.nl aan het juiste adres. Met ruim twee decennia ervaring en meer dan 3000 succesvol afgeronde renovatieprojecten zijn wij dé expert in de regio. Geen opdracht is voor ons te groot of te klein; we omarmen elke uitdaging.

Het kiezen voor een aannemersbedrijf uit Rotterdam is een grote stap. Uw woning speelt immers een cruciale rol in uw leven, en de renovatie hiervan moet zorgvuldig worden uitgevoerd. Als u zelf te weinig tijd heeft om dit te beheren, dan biedt een professioneel aannemersbedrijf zoals Davidverbouwingen de perfecte oplossing. Wij nemen de gehele coördinatie van het project op ons en verzekeren u van een soepel verloop. Uw tevredenheid is onze finishlijn.

Bent u klaar om uw renovatiedroom tot leven te brengen met een ervaren aannemersbedrijf uit Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten bij Davidverbouwingen.nl.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Rotterdam

Bij Davidverbouwingen.nl in Rotterdam hebben we door de jaren heen uitgebreide expertise ontwikkeld in renovaties en verbouwingen voor zowel particulieren als bedrijven. We erkennen dat elke verbouwing uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan, die een diep gepersonaliseerde ervaring voor onze klanten waarborgen. Onze brede ervaring heeft ons in staat gesteld om een verscheidenheid aan projecten met succes uit te voeren, waaronder:

• Woningverbouwingen
• Renovaties van winkelpanden
• Transformatie van industriële gebouwen
• Badkamer make-overs
• Verbouwingen van hotels en restaurants
• Industriële gebouwen renoveren

Bent u de volgende klant die profiteert van onze expertise in Rotterdam? We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw verbouwingsdromen.

Aannemersbedrijf Rotterdam

Een aannemersbedrijf uit Rotterdam met Pools personeel

Bij Davidverbouwingen.nl in Rotterdam, zijn we trots op ons team van Poolse bouwvakkers. Hoewel sommigen het kostenbesparende aspect als een belangrijk voordeel zien, waarderen wij ze om nog veel meer redenen. Als u bekend bent met de bouwsector, zult u weten dat Poolse vakmensen zeer gewaardeerd worden. Ze staan bekend om hun vakkundigheid, oog voor detail, en hun efficiënte werkwijze. Ze leveren consequent kwaliteitswerk op, wat aangeeft dat het inhuren van een aannemersbedrijf met Pools personeel tal van voordelen met zich meebrengt.

Is Davidverbouwingen.nl, hét Rotterdamse aannemersbedrijf met Poolse vakmensen, de juiste keuze voor uw project? Twijfel dan niet langer en neem contact op met onze deskundige teamleden. We staan klaar om u te ondersteunen met uw verbouwing of renovatie.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Renovatie in Rotterdam door een aannemersbedrijf

Zoekt u een expert voor het renoveren van uw volledige woning? Laat ons deskundig team van Davidverbouwingen.nl Rotterdam u helpen. Wij voeren elk project uit met een hoge mate van zorgvuldigheid, aangepast aan uw specifieke wensen. Elk aspect van onze dienstverlening wordt op maat gemaakt om ervoor te zorgen dat uw project tot in de puntjes wordt verzorgd.

Wij gebruiken uitsluitend materialen van topkwaliteit en houden ons strikt aan alle bouwvoorschriften en -normen om een uitstekend resultaat te garanderen. Bij ons kunt u binnen twee weken al beginnen met uw renovatie of verbouwing. Bent u klaar om uw project te starten? Maak dan een afspraak met een van onze ervaren experts van Davidverbouwingen.nl Rotterdam.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Rotterdam en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Rotterdam en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Rotterdam is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Rotterdam kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Rotterdam. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Rotterdam werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Rotterdam vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right