Aannemersbedrijf Leiden

Pools Personeel

Droomt u al jaren van het renoveren van uw Leidse woning, maar komt het er steeds niet van? Het is begrijpelijk, ons dagelijks leven is hectisch en een woningrenovatie is niet zomaar een kleine klus die u er even bij doet. Maar wees gerust, bij Davidverbouwingen.nl hebben we de perfecte oplossing om u toch uw droomhuis te geven. Als uw aannemersbedrijf uit Leiden nemen wij alle taken van de renovatie uit handen. We coördineren het volledige project en zorgen voor het juiste personeel voor elke taak. Zo kunt u doorgaan met uw dagelijkse routine terwijl wij uw droomhuis in Leiden creëren.

Met meer dan 3000 uitgevoerde renovatieprojecten hebben we een aanpak ontwikkeld die garant staat voor succes. Ons team van experts stelt een plan van aanpak op dat naadloos aansluit op uw wensen. Binnen één week kan er een afspraak worden ingepland en al binnen twee weken kunnen we starten met de realisatie van uw renovatieproject. Zijn we over twee weken bezig met uw droomproject in Leiden? Neem contact op en ontdek het zelf. Uw lokale aannemersbedrijf uit Leiden, Davidverbouwingen.nl, staat voor u klaar!

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Leiden

Het uitvoeren van renovaties en verbouwingen is niet beperkt tot alleen particuliere woningen; ook bedrijven in Leiden kunnen profiteren van onze uitgebreide diensten bij Davidverbouwingen.nl. In de loop der jaren hebben wij een tal van projecten succesvol voltooid voor diverse bedrijven, variërend van het transformeren van winkel- en kantoorpanden tot de renovatie van industriële gebouwen.

We bieden een allesomvattende renovatiedienst aan voor zowel particulieren als bedrijven in Leiden. Onze vakkundige diensten omvatten timmerwerk, installatiewerk, tegelwerk, elektrawerk, en zelfs sloopwerk. Bij ons is een project pas echt voltooid als u, onze klant, volledig tevreden bent met het eindresultaat. Neem contact op met uw lokale aannemersbedrijf uit Leiden, Davidverbouwingen.nl, en laat ons uw droomproject realiseren.

Aannemersbedrijf Leiden

Een aannemersbedrijf uit Leiden met Pools personeel

Ons aannemersbedrijf in Leiden onderscheidt zich van andere bedrijven door ons team van Poolse professionals. De keuze voor Poolse vakmensen is geen toeval; ze staan in de bouwsector bekend om hun nauwkeurigheid, vakkundigheid en ijverige werkethiek.

Met dit unieke team biedt Davidverbouwingen.nl u tal van voordelen. Ons Pools personeel is zeer flexibel en ze beschikken ook over een diepgaande technische kennis, sterke toewijding, oog voor detail en onberispelijke vakmanschap. Deze kenmerken dragen bij aan de uitstekende resultaten die wij behalen in al onze projecten. Kiest u ook voor kwaliteit en vakmanschap? Kies dan voor Davidverbouwingen.nl, uw betrouwbare aannemersbedrijf in Leiden. Geniet van de voordelen die onze toegewijde vakmensen u bieden. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Leiden door een aannemersbedrijf

Droomt u van een huis dat volledig naar uw smaak en behoeften is gerenoveerd of verbouwd? Bij Davidverbouwingen.nl in Leiden maken wij uw dromen waar. Onze diensten zijn volledig op maat en worden uitgevoerd volgens uw wensen. Of u nu alleen uw badkamer wilt vernieuwen, een slaapkamer wilt omtoveren of uw gehele huis een make-over wilt geven, wij staan voor u klaar.

Geniet van onze concurrerende bouwtarieven zonder in te leveren op kwaliteit en vakmanschap. Laat ons aannemersbedrijf uit Leiden uw droomhuis tot realiteit brengen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin de reis naar uw perfecte thuis.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Leiden en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Leiden en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Leiden is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Leiden kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Leiden. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Leiden werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Leiden vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van een gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right