Aannemersbedrijf Den Haag

Pools Personeel

Bent u gevestigd in Den Haag en heeft u plannen om uw woning te verbouwen of renoveren, maar ontbreekt het u aan de tijd? Geen zorgen, bij Davidverbouwingen.nl begrijpen wij dat volledig. Als aannemersbedrijf in Den Haag, nemen wij met plezier alle aspecten van uw verbouwing over. Hierdoor kunt u zich blijven richten op uw dagelijkse bezigheden, terwijl wij ervoor zorgen dat uw woning tot in de puntjes gerenoveerd wordt.

Elk project dat we uitvoeren is maatwerk, ontworpen naar uw specifieke wensen en behoeften. We zijn pas tevreden als u dat bent. Met tientallen jaren ervaring als aannemersbedrijf in Den Haag, brengen we de expertise en ervaring die nodig is om aan uw hoge verwachtingen te voldoen.

Overweegt u de diensten van een aannemersbedrijf uit Den Haag voor uw volgende renovatie of verbouwing? Kies dan voor Davidverbouwingen.nl. Neem vandaag nog contact op met onze experts.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven in Den Haag

Bij Davidverbouwingen.nl, uw betrouwbare aannemersbedrijf uit Den Haag, bedienen we zowel particuliere als zakelijke klanten met onze hoogwaardige renovaties en verbouwingen. Door de jaren heen hebben we een breed scala aan projecten uitgevoerd, waaronder winkelcentra, kantoren, hotels, restaurants, industriële gebouwen voor onze zakelijke klanten. Op het gebied van particuliere projecten varieert onze ervaring van tuinhuisjes tot eengezinswoningen.

Met meer dan 3000+ succesvolle projecten op onze naam, hebben we bewezen dat wij zowel de expertise als de capaciteit hebben om elke uitdaging aan te gaan. Bij ons kunt u al binnen een week een afspraak maken en kunnen wij uw verbouwing al binnen 2 weken starten!

Dus, bent u op zoek naar een ervaren aannemersbedrijf in Den Haag voor uw volgende renovatie- of verbouwingsproject? Zoek dan niet verder. Neem vandaag nog contact met ons op, we kijken ernaar uit om ook bij u langs te komen!

Aannemersbedrijf Den Haag

Een aannemersbedrijf uit Den Haag met Pools personeel

Bij Davidverbouwingen.nl, uw lokale aannemersbedrijf uit Den Haag, zetten we ons in voor kwaliteit en vakmanschap. Met een team van professionele Poolse bouwvakkers, zijn we al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland en hebben we een indrukwekkende expertise opgebouwd. Onze experts staan bekend om hun nauwkeurige en vakkundige werkwijze.

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar, snel en zeer professioneel, wat zich weerspiegeld in onze beoordeling van 9,2. Met meer dan 3000+ succesvol uitgevoerde projecten, bieden we een schat aan ervaring tegen prijzen die concurrerend zijn met die van onze concurrenten. Dit is een unieke combinatie die lastig te vinden is in de markt.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Den Haag door een aannemersbedrijf

Bent u een inwoner van Den Haag die op zoek is naar een ervaren aannemersbedrijf voor uw woningrenovatie? Dan heeft uw zoektocht u naar de juiste plek geleid. Bij Davidverbouwingen.nl hebben we 20 jaar ervaring met het renoveren van allerlei soorten woningen, of het nu gaat om een appartement of een vrijstaand huis.

Elk project dat we aannemen, wordt op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. En met onze concurrerende bouwtarieven kunnen we u superieure kwaliteit bieden zonder dat dit een aanslag op uw portemonnee betekent.

Dus, bent u klaar om uw renovatieproject te starten? Neem dan contact op met een van onze experts bij Davidverbouwingen.nl. We kijken ernaar uit om u te helpen uw woning te transformeren.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Den Haag en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Den Haag en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Den Haag is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Den Haag kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Den Haag. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Den Haag werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Den Haag vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right