Aannemersbedrijf Breda

Pools Personeel

Verlangt u naar een renovatie of verbouwing van uw woning in Breda, maar heeft u er geen tijd voor? Geen zorgen, want Davidverbouwingen.nl Breda biedt dé ideale oplossing. Als een aannemersbedrijf in Breda, kunnen we het complete verbouwingsproces uit uw handen nemen, met de hulp van de beste vakmensen in de branche. Of het nu gaat om het leggen van vloerbedekking of het installeren van elektra, ons ervaren team heeft het allemaal in huis.

Bij het inschakelen van onze diensten hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken, behalve het maken van de beslissing om ons in te huren. Terwijl u doorgaat met uw dagelijkse routine, zetten wij onze expertise in werking om u binnen korte tijd te laten genieten van een fantastische renovatie. Met de mogelijkheid om al binnen 2 weken aan de slag te gaan, kunnen wij uw droomverbouwing spoedig realiseren.

Met meer dan 3000 succesvolle projecten op onze naam, verzekeren we u dat uw verbouwing in goede handen is bij ons. Kiest u ook voor een verbouwing door Davidverbouwingen.nl Breda? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten. Uw project kan zomaar ons volgende succesverhaal zijn.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Breda

Met twee decennia aan ervaring in de aannemersmarkt van Breda, heeft Davidverbouwingen.nl Breda een veelzijdige expertise ontwikkelt die u nergens anders zult vinden. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, wij staan klaar om uw renovatieproject tot een succes te maken.

Als particulier kunt u op ons rekenen voor renovaties van welke soort woning dan ook. We hebben de vaardigheden en ervaring om uw huis om te toveren tot uw droomwoning. Als bedrijf kunnen wij u helpen met een divers scala aan verbouwingen. Of het nu gaat om de renovatie van een kantoorpand, het opfrissen van een winkelpand of de transformatie van een industrieel gebouw, wij zijn de specialisten die u nodig heeft.

Ons team van professionals deinst niet terug voor een uitdaging. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij in staat elke klus aan te pakken. Kies voor een aannemersbedrijf Breda, waar u de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, vakmanschap en toewijding vindt voor uw renovatieklus.
Aannemersbedrijf Breda

Een aannemersbedrijf uit Breda met Pools personeel

Bij Davidverbouwingen.nl Breda is ons team van specialisten overwegend van Poolse herkomst. Door de jaren heen hebben we ontdekt dat deze bouwvakkers zich onderscheiden door hun nauwkeurigheid en oog voor detail, die ver boven die van Nederlandse bouwvakkers uitsteekt. Door samen te werken met Poolse vakmensen, kunnen we u de hoogste kwaliteit beloven, en dat tegen een aantrekkelijke prijs.

Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw project geheel naar uw wensen zal worden uitgevoerd, en dat tegen lagere kosten dan de gemiddelde aannemer in Breda. Verlangt u naar een topkwaliteit renovatie die ook nog eens vriendelijk is voor uw portemonnee? Neem dan snel contact op met onze toegewijde specialisten uit Breda.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Breda door een aannemersbedrijf

Overweegt u een renovatie van uw woning in Breda? Dan bent u bij Davidverbouwingen.nl Breda aan het juiste adres. Wij nemen alle aspecten van de renovatie voor onze rekening, of het nu gaat om isolatie, het renoveren van trappen, schilderwerk, het leggen van vloeren, of iets anders. Onze diensten strekken zich uit tot alle soorten woningen en gebouwen; er is geen klus die we niet aankunnen.

Door het renovatieproces aan ons uit te besteden, kunt u zich richten op uw dagelijkse taken en voorkomt u de stress die vaak gepaard gaat met een verbouwing. Voordat u het weet, kunt u alweer genieten van uw prachtig gerenoveerde woning. Kies voor de expertise en het gemak van Davidverbouwingen.nl Breda en ervaar de voldoening van een stressvrije renovatie.

Bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 Bekijk onze advertentie ook op marktplaats

Meest gestelde vragen aan aanemersbedrijven uit Breda en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Breda en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Breda is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Breda kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Breda. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Breda werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Breda vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right