Aannemersbedrijf Amsterdam

Pools Personeel

Bent u van plan uw huis in Amsterdam te verbouwen of renoveren, maar kunt u er de tijd niet voor vrijmaken? Overweeg dan Davidverbouwingen, uw aannemersbedrijf in Amsterdam. Wij nemen het volledige verbouw- of renovatieproject voor u uit handen. Van het samenstellen van het ideale team tot het tot in detail plannen en coördineren van het project - wij zorgen voor alles.
Davidverbouwingen, het toonaangevende aannemersbedrijf in Amsterdam, zorgt voor een soepel verloop van uw verbouwing of renovatie. Of het nu gaat om sloopwerk, het leggen van vloerbedekking, elektrawerk of het renoveren van uw badkamer - we beheersen elke facet van de verbouwing.
Al tientallen jaren zijn wij van Davidverbouwingen een betrouwbare speler in de aannemersmarkt en we kunnen al binnen twee weken beginnen met uw project. Onze jarenlange ervaring en het team van deskundige experts waarborgen dat uw project in betrouwbare handen is.
Op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf in Amsterdam? Neem dan snel contact op met Davidverbouwingen!

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven in Amsterdam

Davidverbouwingen gaat verder dan alleen het verbouwen en renoveren van huizen in Amsterdam. We bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten. Of het nu gaat om het renoveren van een winkelpand, het verbouwen van een kantoorpand, het aanpakken van een horecagelegenheid of het moderniseren van een openbaar of industrieel gebouw - wij hebben het allemaal gedaan.
Uw tevredenheid is onze prioriteit bij elk project. Wij zien geen enkele uitdaging als te groot en kijken ernaar uit om ook uw project te mogen realiseren.

Aannemersbedrijf Amsterdam

Een aannemersbedrijf in Amsterdam met Pools personeel

Wat ons uniek maakt is dat wij Poolse specialisten in dienst hebben. Wij hebben Poolse bouwvakkers in dienst genomen, aangezien zij uitblinken in extreme nauwkeurigheid. Daarnaast gaan ze ook altijd zeer vakkundig ter werk. Daardoor bent u bij ons dus goedkoper uit en krijgt u betere kwaliteit dan bij een bedrijf met personeel van Nederlandse afkomst. Zo bespaard u geld, maar is er niks van te zien bij het eindresultaat.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Amsterdam door een aannemersbedrijf

Of het nu gaat om het isoleren, schilderen, renoveren van trappen, het realiseren van een nieuwe aanbouw, het leggen van vloeren, sloopwerk of het renoveren van een volledige ruimte, wij kunnen alles regelen. Wij renoveren alle soorten woningen: eengezinswoningen, flats, appartementen, vakantiehuizen, garages en tuinhuisjes.
Als u uw renovatie aan ons toevertrouwt, ontvangt u een volledig op maat gemaakt plan dat aan al uw eisen en wensen voldoet. Laat ons uw zorgen en stress wegnemen, zodat u binnen een kort tijdsbestek kunt genieten van uw droomhuis. Neem contact op met Davidverbouwingen, uw vertrouwde aannemersbedrijf in Amsterdam.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 Bekijk onze advertentie ook op marktplaats

Meest gestelde vragen over aannemersbedrijven uit Amsterdam en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Amsterdam en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Amsterdam is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Amsterdam kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Amsterdam. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Amsterdam werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Amsterdam vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right