Aannemersbedrijf Alkmaar

Pools Personeel

Bent u van plan uw wooncomfort te verbeteren met een renovatie of verbouwing, maar vindt u geen tijd om dit te realiseren? Een renovatie kan uw woonervaring drastisch verbeteren, en David Verbouwingen uit Alkmaar is de perfecte partner om dit voor u te bewerkstelligen. Als uw aannemersbedrijf nemen we de volledige verantwoordelijkheid van de verbouwing op ons, zodat u kunt genieten van de verbeterde wooncomfort zonder een moment van uw kostbare tijd in te leveren.

Bij ons staat uw visie centraal. We personaliseren elke verbouwing volgens uw wensen en behoeften, terwijl u de leiding behoudt. We zijn pas tevreden als het project volledig naar uw zin is. Met meer dan 3000 succesvol afgeronde projecten, hebben we bij David Verbouwingen de ervaring en expertise in huis om uw renovatie succesvol uit te voeren.

Ons team bestaat uit diverse specialisten met elk hun eigen expertise. Dit betekent dat we voor elk onderdeel van de verbouwing of renovatie de juiste professional kunnen inzetten. Zo garanderen we u altijd de hoogste kwaliteit en het beste resultaat. Bent u klaar om uw wooncomfort te verhogen met de hulp van een gerenommeerd aannemersbedrijf uit Alkmaar? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze specialisten bij David Verbouwingen.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Alkmaar

Bij David Verbouwingen in Alkmaar draait het niet alleen om het renoveren van woningen. We hebben een brede expertise in het renoveren van winkels, kantoren en andere bedrijfsruimtes. Als een veelzijdig aannemersbedrijf dienen we zowel particulieren als zakelijke klanten.

Met meer dan twee decennia ervaring in het vak zijn wij in staat om elke uitdaging aan te gaan, ongeacht de omvang. Of uw renovatieproject nu zakelijk van aard is of betrekking heeft op uw eigen woning, we zijn er om uw droom tot werkelijkheid te maken.

Onze missie is om u te voorzien van een prachtig, kwalitatief hoogwaardig gerenoveerd pand waar u trots op kunt zijn. Ontdek zelf wat David Verbouwingen, uw lokale aannemersbedrijf uit Alkmaar, voor u kan betekenen.

Renovatie in Alkmaar door een aannemersbedrijf

Bij David Verbouwingen begrijpen we dat renovaties niet noodzakelijk uw budget hoeven te overschrijden. Als uw lokale aannemersbedrijf Alkmaar bieden we uiterst concurrerende tarieven voor alle verbouwings- en renovatieprojecten, mogelijk gemaakt door ons toegewijde team.

Wij bieden op maat gemaakte renovaties die volledig zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. De bouwmaterialen die we gebruiken, zijn van de hoogste kwaliteit, zodat we u altijd het beste resultaat kunnen bieden. Bovendien hebben we meer dan 20 jaar ervaring en met meer dan 3000 succesvolle projecten op onze naam, zijn we de betrouwbare partner voor uw renovatie- en verbouwingsprojecten in Alkmaar.

Staat u op het punt om een renovatieproject te starten en heeft u een betrouwbare partner nodig? Laat David Verbouwingen uw renovatiedromen tot leven brengen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.


Meest gestelde vragen en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Alkmaar en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Alkmaar is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Alkmaar kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Alkmaar. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Alkmaar werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Alkmaar vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right