Woningrenovatie Amstelveen

Pools Personeel

Laat uw woningrenovatie uitvoeren door een ervaren aannemersbedrijf. Een woningrenovatie laat u natuurlijk niet oor de eerste de beste uitvoeren.

 David Verbouwingen werkt met ervaren Poolse werknemers die van aanpakken weten. Als wij een klus aannemen dan kunt u er op rekenen dat uw opdracht vlot en naar behoren wordt uitgevoerd. 

Of het nu gaat om een kleine aanpassing aan de woning of een complete verbouwing van de zolderverdieping, om maar wat voorbeelden te noemen. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij gaan graag voor u aan de slag om er wat moois van te maken.

Offerte aanvragen

Kozijnen vervangen voor minder onderhoud in de toekomst

Veel oudere woningen zijn voorzien van houten kozijnen. Die zijn mooi en authentiek, maar vragen wel veel onderhoud. Hout moet immers om de zoveel jaar worden geschilderd. Als u een woningrenovatie overweegt waarbij u de kozijnen wilt laten vervangen, dan kunt u kiezen voor kunststof kozijnen. Die hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard dat schilderen niet meer nodig is. U kunt volstaan met de kozijnen eens in de zoveel weken met een vochtige doek af te nemen. Daarnaast zijn deze kozijnen ook zeer duurzaam, ze gaan veel langer mee dan hout. En tot slot hebben kunststof kozijnen een isolerende werking waardoor u in veel gevallen ook nog eens veel minder energie verbruikt.
Woningrenovatie Amstelveen

Meer ruimte in uw huis door een woningrenovatie

Als u een zolder op uw huis heeft die u nu niet gebruikt omdat hij niet echt toegankelijk is dan kunt u daar verandering in laten brengen door David Verbouwingen. Wij kunnen van de zolder een volwaardige etage maken. Bijvoorbeeld door wanden te plaatsen of door een dakkapel aan te brengen. Daardoor krijgt u gelijk een zee van extra ruimte. Zo kunt u op de zolder een extra slaapkamer maken of een ruime werkkamer.

 Daarnaast is het ook een prima plaats om bijvoorbeeld de wasmachine en droger te plaatsen zodat u hier geen last van heeft in de badkamer. Hiervoor moeten soms leidingen naar de zolderverdieping worden getrokken voor stroom – en watervoorziening. Deze werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
Bekijk onze advertentie ook op marktplaats

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Een mooie nieuwe badkamer laten plaatsen

De badkamer is de plaats in huis waar u zich terugtrekt voor uw persoonlijke verzorging. Deze ruimte verdient dan ook alle aandacht. U kunt David Verbouwingen een woningrenovatie van uw badkamer laten uitvoeren. Wij plaatsen een mooie inloopdouche, een comfortabel bad of een mooie wastafel met fraaie ombouw. Daarnaast kunt u uiteraard ook het tegelwerk van vloer en wanden met een gerust hart aan ons overlaten. Wij maken van uw badkamer een vertrek in uw huis waar u graag komt en waar u geniet van een heerlijk bad of een lekkere verfrissende douche.

Geef uw huis een complete make-over

Als u uw huis regelmatig onderhoudt of laat onderhouden, dan blijft het huis waardevast. Bent u van plan uw woning binnenkort te verkopen? Laat dan een woningrenovatie uitvoeren om het huis verkoop klaar te maken. Een renovatie kost weliswaar een financiële investering, maar de waarde van de woning stijgt er significant door waardoor u er uiteindelijk zelfs aan kunt verdienen. Een instapklare woning verkoopt doorgaans erg vlot, zeker aan starters die moeite hebben om een hogere hypotheek te krijgen dan de prijs die ze voor de woning moeten betalen. Ook als uw huis al langer te koop staat kan een woningrenovatie ervoor zorgen dat het pand sneller wordt verkocht.

Wij sturen u graag een offerte voor uw woningrenovatie

Bent u benieuwd wat u moet betalen om uw woning te laten verbouwen door David Verbouwingen? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan bij ons bouwbedrijf. Met een kostenindicatie weet u precies waar u aan toe bent als u ons bouwbedrijf inhuurt om uw woning te verbouwen. Verbouwen Gouda, dit doe je bij David Verbouwingen.
Bekijk onze advertentie ook op marktplaats
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right