Huis renovatie Oud Beijerland

Pools Personeel

Door uw huis goed te onderhouden, gaat het pand langer mee. Ook beschermt u op deze manier de waarde van uw woning. 

U kunt uw huis oppervlakkig laten renoveren door bouwbedrijf David Verbouwingen, maar u kunt het pand ook een grote beurt geven. Dit doet u door een complete huis renovatie uit te laten voeren door onze vakkundige en ervaren bouwvakkers. 

Uw huis verbouwen laat je doen bij David Verbouwingen, Huis renovatie Amsterdam.

Offerte aanvragen

Uw woning aantrekkelijk maken voor verkoop

Een complete verbouwing kan ervoor zorgen dat uw woning aantrekkelijker wordt voor de verkoop. Als uw huis al een tijd te koop staat en er maar weinig interesse is dan kan het een overweging zijn om de woning te verbouwen. Dit vraagt natuurlijk een extra investering, maar de kans is groot dat u het huis daarna sneller en soms voor een hogere prijs kunt verkopen. De investering verdient u daarmee in veel gevallen terug.

 Iedere maand dat uw huis te koop staat dient u immers ook de hypotheeklasten te voldoen. Soms kan een woning al met geringe aanpassingen zoals een goede schilderbeurt al een stuk aantrekkelijker zijn voor de woningmarkt.
Huis renovatie Oud Beijerland

Een volledige huis renovatie

Bij een volledige huis renovatie wordt het complete pand onder handen genomen. U kiest zelf welke bouwwerkzaamheden u hierbij uit wil laten voeren. Zo is het mogelijk om het schilderwerk te vernieuwen, maar kunt u ook al het houtwerk laten vervangen door een timmerman. En kunnen de muren van uw huis wel een nieuwe stuclaag gebruiken? Dan is dit ook zeker mogelijk. Als klant bepaalt u hoe uw huis renovatie eruit moet zien. Wij zullen u hier wel advies over geven.

David Verbouwingen heeft alle expertise in huis om een complete huis renovatie uit te voeren. Van schilders tot stukadoors en van timmermannen tot elektriciens: ze werken allemaal bij David Verbouwingen en komen graag naar u toe om uw huis onder handen te nemen.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Bij een complete verbouwing hoort ook een goede schilderbeurt

David Verbouwingen werkt alleen met Pools personeel. Dit personeel heeft jaren ervaring in het vak en kan alle bouwwerkzaamheden op hoog niveau, nauwkeurig én snel uitvoeren. Een groot voordeel voor u als klant, is dat ons Poolse personeel voor een laag uurtarief werkt. Dit betekent dat u uw huis door David Verbouwingen niet alleen op hoog niveau en snel kunt laten renoveren, maar ook voor een lage prijs.

Bekijk onze advertentie ook op marktplaats

Een offerte aanvragen voor uw huis renovatie

Bent u benieuwd wat u moet betalen voor uw complete huis renovatie? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan voor uw verbouwing. Gaat u akkoord met onze kostenindicatie, dan kunnen wij uw afspraak voor een complete huis renovatie direct in onze agenda zetten. Voor u het weet, is uw huis volledig gerenoveerd. Niet alleen op hoog niveau, maar ook voor een lage prijs

Contactformulier
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right