Complete verbouwing Alkmaar

Pools Personeel

Laat een complete verbouwing uitvoeren door een ervaren aannemer. Bent u van plan uw woning binnenkort grondig te laten verbouwen? Laat een complete verbouwing bij voorkeur uitvoeren door een erkende aannemer. 

David Verbouwingen werkt met ervaren Poolse bouwvakkers die hun vak als geen ander verstaan. Het zijn harde werkers die een klus graag af willen ronden binnen de daarvoor bestemde tijd. 

Wij zullen er dan ook altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw opdracht op de afgesproken datum wordt opgeleverd. Er wordt vooraf een zorgvuldige planning gemaakt zodat u weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Uw woning aantrekkelijk maken voor verkoop

Een complete verbouwing kan ervoor zorgen dat uw woning aantrekkelijker wordt voor de verkoop. Als uw huis al een tijd te koop staat en er maar weinig interesse is dan kan het een overweging zijn om de woning te verbouwen. Dit vraagt natuurlijk een extra investering, maar de kans is groot dat u het huis daarna sneller en soms voor een hogere prijs kunt verkopen. De investering verdient u daarmee in veel gevallen terug.

 Iedere maand dat uw huis te koop staat dient u immers ook de hypotheeklasten te voldoen. Soms kan een woning al met geringe aanpassingen zoals een goede schilderbeurt al een stuk aantrekkelijker zijn voor de woningmarkt.
Complete verbouwing Alkmaar

Meer woongenot na een grondige woningverbouwing

Een complete verbouwing van uw woning kan ervoor zorgen dat uw woongenot aanzienlijk toeneemt. Als u maatregelen neemt die energie besparen verdient u deze kosten ook nog eens terug doordat uw energierekening omlaag gaat. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan muurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie of het laten plaatsen van dubbel glas. 

Dankzij deze maatregelen krijgt uw woning ook een hoger energielabel wat gunstig kan zijn als u de woning wilt verkopen of verhuren. 

Zo’n label is verplicht bij verkoop of als de woning opnieuw wordt verhuurd na afloop van het vorige huurcontract.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Bij een complete verbouwing hoort ook een goede schilderbeurt

Het schilderen van de woning, zeker de buitenkant, is vaak een ondergeschoven kindje en wordt door eigenaren maar al te vaak voor zich uit geschoven. En dat is jammer, want door het schilderwerk uit te stellen loopt u het risico dat het hout gaat rotten met als gevolg dat kozijnen en deuren moeten worden vervangen. 

Door bij een woning verbouwing ook het schilderwerk mee te nemen zorgt u voor een compleet resultaat en heeft u pas echt eer van uw investering. Als uw huis goed wordt geschilderd met kwaliteitsverf dan kunt u er soms wel weer tien jaar tegen als het om het schilderwerk gaat. 

Schilderwerk wordt uiteraard deugdelijk uitgevoerd, oppervlakken worden grondig geschuurd en eerst in de grondverf gezet en daarna afgelakt.

Meer ruimte in uw huis met een woning verbouwing

Als u een woning verbouwing laat uitvoeren dan kunt u daarmee in sommige gevallen meer ruimte in de woning creëren. Afhankelijk van de bouw van het huis kan er een gedeeltelijke verdieping op worden geplaatst. Ook een aanbouw in de vorm van een serre of een extra stuk waar u de keuken of een studeerkamer kunt situeren zijn soms mogelijk. 

Dit is uiteraard afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft. Ook dient u voor de meeste aanpassingen aan uw huis een vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Maar u kunt ook intern verbouwen en dat kan vrijwel altijd zonder vergunning. Denk bijvoorbeeld aan de zolderverdieping waar u met behulp van royale dakkapellen een volwaardige etage van kunt maken met extra slaapkamers of een werkruimte.

Laat een offerte uitbrengen voor uw plannen

Heeft u plannen voor een woningverbouwing? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij werken met betrouwbare Poolse arbeidskrachten die van aanpakken weten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Bekijk onze advertentie ook op marktplaats
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right