Aannemer met Polen Capelle aan den Ijssel

Pools Personeel

Laat een complete renovatie van uw huis uitvoeren voor meer woongenot. Als u al heel wat jaren in uw huis woont dan wordt het misschien eens tijd voor een complete renovatie. 

Door uw woning te renoveren krijgt u niet alleen het gevoel dat u in een nieuw huis woont, uw woning wordt daardoor ook nog eens meer waard. Achterstallig onderhoud is altijd een knelpunt als u uw huis ooit wilt verkopen, omdat een geïnteresseerde altijd extra kosten moet maken om het huis aan de eisen van deze tijd aan te passen. 

Dit kunt u nu regelen door te kiezen voor een complete renovatie van uw woning door David Verbouwingen.

Offerte aanvragen

Maak uw huis klaar voor de toekomst

U heeft misschien al gehoord van de Klimaatdoelstellingen die het kabinet voor ogen heeft. We moeten allemaal ‘van het gas af’ maar daarnaast moeten woningen ook energiezuinig worden gemaakt. Misschien dat afkoppeling van het gasnet voor u nog niet aan de orde is.

Maar u kunt wel maatregelen nemen om het energieverbruik in uw woning te verminderen. De kosten van deze maatregelen verdient u uiteindelijk weer terug doordat u minder gas en stroom verbruikt. U kunt bijvoorbeeld denken aan muur-, vloer- en dakisolatie. Maar ook het laten plaatsen van dubbele beglazing of kunststof kozijnen kunnen een flinke energiebesparing opleveren.
Aannemer met Polen Capelle aan den Ijssel

Laat deuren en kozijnen vervangen

Deuren en kozijnen gaan zeker geen leven lang mee. Als u in een oudere woning woont dan kan het zijn dat de deuren en kozijnen aan vervanging toe zijn. 

Als u het niet ziet zitten om deze woning renovatie zelf uit te voeren dan kunt u hiervoor een beroep doen op David Verbouwingen. 

U kunt houten kozijnen laten vervangen door kunststof. Die vragen veel minder onderhoud en zijn bijzonder duurzaam. 

Er zijn ook kunststof kozijnen en deuren beschikbaar die qua ‘looks’ niet van hout te onderscheiden zijn. Deze zijn bij uitstek geschikt voor oudere woningen waarvan het authentieke uiterlijk behouden moet blijven. 

De mogelijkheden zijn legio en uw huis zal er zeker door verfraaien.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Een gerenoveerde badkamer is een aanwinst voor uw woning

U kunt door David Verbouwingen uw badkamer laten renoveren. Als de inrichting van de badkamer gedateerd is en u wilt deze een frisse look geven dan kunt u hiervoor direct een offerte opvragen. Het kan gaan om het vervangen van het tegelwerk of het plaatsen van een fraaie douchecabine of een comfortabel ligbad. 

U zult uw badkamer na de renovatie niet meer terug kennen en er met veel plezier gebruik van maken.

Laat uw woning renoveren voor de verkoop

Het klinkt misschien vreemd, maar het kan de moeite waard zijn om uw woning te laten renoveren als u van plan bent deze te verkopen. Door de woning te laten opknappen kunt u in veel gevallen een hogere verkoopprijs vragen. Ook wordt uw woning sowieso aantrekkelijker, omdat veel woningzoekenden op zoek zijn naar een instapklare woning waar niet al te veel aan gedaan hoeft te worden. Zeker als uw huis al langer te koop staat, bijvoorbeeld omdat de regio niet aantrekkelijk is, kan een woning renovatie soms net dat beetje extra geven om het huis toch te kunnen verkopen.

Vraag voor uw woning renovatie nu een vrijblijvende offerte aan

Overweegt u een woning renovatie voor uw huis? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken dat op onze website is te vinden. Vult u hier uw gegevens in en geeft u aan welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben in het kader van woning renovatie. 

U kunt ook gebruik maken van het terugbel formulier op de website. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om uw wensen met u door te spreken. Voordat een offerte wordt uitgebracht wordt de locatie meestal bezocht om een goed beeld te krijgen van de uit te voeren werkzaamheden.

 Bekijk onze advertentie ook op marktplaats
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right