Aannemersbedrijf Zoetermeer

Pools Personeel

Bent u op zoek naar een betrouwbaar aannemersbedrijf in Zoetermeer? Overweeg dan David Verbouwingen. Onze Zoetermeerse experts hebben meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector en hebben met succes meer dan 3000 projecten voltooid.

Twijfelt u of een aannemersbedrijf de juiste keuze is voor u? Wij helpen u graag bij het maken van deze beslissing. Als u het te druk heeft voor een verbouwing of renovatie, of als klussen simpelweg niet uw sterkste punt is, kan een aannemersbedrijf zoals David Verbouwingen uitkomst bieden. We nemen de volledige renovatie of verbouwing van u over, afgestemd op uw wensen en behoeften.

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. We voeren het volledige project op maat uit en zorgen ervoor dat alles voldoet aan uw verwachtingen. Een eerste afspraak kan al binnen een week worden ingepland en indien gewenst kunnen we binnen twee weken starten met de renovatie. Bent u geïnteresseerd in de diensten van een ervaren aannemersbedrijf uit Zoetermeer? Neem dan contact op met het team van David Verbouwingen. Wij staan klaar om uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Zoetermeer

Bij David Verbouwingen doen we meer dan alleen woningrenovaties voor particulieren. We hebben ook een uitgebreide ervaring in het werken aan projecten voor zakelijke klanten, waaronder de renovaties van winkelpanden, restaurants en industriële gebouwen. Wij begrijpen dat elke renovatie uniek is en passen ons daarom aan de specifieke behoeften van elk project. Alle renovaties of verbouwingen die wij uitvoeren in Zoetermeer en omgeving, wordt op maat gemaakt volgens uw specifieke behoeften en wensen. Ongeacht de aard van het project, u kunt rekenen op onze professionaliteit, ervaring en toewijding aan uitmuntendheid.

Bent u een bedrijf in Zoetermeer op zoek naar een ervaren aannemersbedrijf voor uw volgende renovatie of verbouwing? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het team van David Verbouwingen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw visie tot leven te brengen.
Aannemersbedrijf Zoetermeer

Een aannemersbedrijf uit Zoetermeer met Pools personeel

Een van de onderscheidende kenmerken van David Verbouwingen in Zoetermeer is ons toegewijde team van Poolse vakmensen. Onze Poolse bouwexperts staan bekend om hun nauwkeurigheid, vakmanschap en efficiëntie. Door deze kwaliteiten kunnen we u de hoogste kwaliteit diensten aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Als u overweegt om uw woning te renoveren maar u zorgen maakt over de kosten, dan bieden wij u een aantrekkelijke oplossing. Met ons kunt u aanzienlijk besparen zonder in te geven op het eindresultaat van uw project. Het project wordt pas als voltooid beschouwd wanneer u volledig tevreden bent. Het is onze topprioriteit om u een renovatie te leveren die naadloos aansluit op uw wensen.

Wilt u meer weten of bent u klaar om de renovatie van uw dromen te starten? Neem dan contact op met het team van David Verbouwingen in Zoetermeer. We kijken ernaar uit om samen met u uw visie werkelijkheid te maken.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Renovatie in Zoetermeer door een aannemersbedrijf

Is uw woning in Zoetermeer toe aan een renovatie, maar komt u er door tijdgebrek niet aan toe? Een aannemersbedrijf zoals David Verbouwingen kan dit probleem voor u oplossen. Of het nu gaat om elektra, het leggen van vloeren, sloopwerk of welke andere taak dan ook die bij een renovatie komt kijken, wij staan voor u klaar. Of u nu een eengezinswoning of een appartement heeft, onze vakbekwame experts kunnen elke renovatie aan.

Een eerste afspraak kan al binnen een week worden gepland en, indien gewenst, kunnen we binnen twee weken met de renovatie beginnen. Bent u klaar om uw renovatieproject te starten? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken met een van onze ervaren specialisten. We kijken ernaar uit om uw renovatiedromen werkelijkheid te maken.

Bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Zoetermeer en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Zoetermeer en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Zoetermeer is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Zoetermeer kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Zoetermeer. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Zoetermeer werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Zoetermeer vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van een gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right