Aannemersbedrijf Nissewaard

Pools Personeel

U wilt uw huis laten renoveren of verbouwen, maar u heeft geen tijd of zin om zelf meerdere uren per dag met de renovatie of verbouwing bezig te zijn. Huurt u een aannemersbedrijf in voor uw renovatie of verbouwing, dan is dit gelukkig niet nodig. 

Een aannemersbedrijf realiseert namelijk uw bouwproject voor u, door alle mensen die voor dit project nodig zijn goed te coördineren. Een aannemersbedrijf zorgt ervoor dat uw renovatie of verbouwing goed verloopt, zonder dat u hier als klant zelf iets voor hoeft te doen.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven

Aannemersbedrijf David Verbouwingen werkt niet alleen voor particulieren, maar neemt ook opdrachten aan van bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld uw winkelpand laten renoveren of is uw kantoorpand toe aan een flinke verbouwing? Dan bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres. 

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en nemen zelfs de grootste bouwopdrachten aan. Pas als het eindresultaat van uw bouwopdracht helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet, zit het werk van dit aannemersbedrijf erop.
Aannemersbedrijf Nissewaard

Een aannemersbedrijf met Pools personeel

Wat ons aannemersbedrijf onderscheidt van andere aannemersbedrijven in het land, is het feit dat wij enkel met Pools personeel werken. Dit doen wij niet voor niets. Poolse bouwvakkers zijn namelijk erg goed in hun werk. Ze werken niet alleen snel, maar ook erg vakkundig en nauwkeurig.

Daar komt nog bij dat Poolse bouwvakkers veel lagere uurtarieven hanteren dan bouwvakkers met Nederlandse afkomst. Huurt u ons aannemersbedrijf in voor uw renovatie of verbouwing, dan kunt u veel geld besparen. En dit terwijl het eindresultaat van uw renovatie of verbouwing toch voor honderd procent aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen  aan aannemersbedrijven uit Nissewaard en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Nissewaard en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Nissewaard is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Nissewaard kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Nissewaard. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Nissewaard werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Nissewaard vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van een gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right