Aannemersbedrijf Haarlemmermeer

Pools Personeel

Overweegt u een renovatie of verbouwing in Haarlemmermeer? Maak kennis met David Verbouwingen, uw betrouwbare partner met meer dan 20 jaar ervaring en ruim 3000 voltooide projecten. Wij hebben de kennis en vaardigheden om elke renovatie- of verbouwingsklus aan te pakken.

Het grote voordeel van het inschakelen van David Verbouwingen, uw lokale aannemersbedrijf in Haarlemmermeer, is dat wij het volledige proces voor onze rekening nemen. Dit maakt uw renovatie tot een stressvrije ervaring, terwijl u zich kunt blijven concentreren op uw dagelijkse taken. U hoeft geen vrije dagen te nemen om toezicht te houden, want wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Met een simpel telefoontje of door het invullen van ons contactformulier, kunt u het transformatieproces van uw woning al in gang zetten. Bij David Verbouwingen kan een afspraak al binnen een week worden geregeld en kunnen we binnen twee weken met uw renovatie beginnen. Klaar om David Verbouwingen, uw aannemersbedrijf uit Haarlemmermeer, in te schakelen? Neem dan nu contact met ons op via 06 286 492 61 of via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Haarlemmermeer

In aanvulling op onze ervaring in het renoveren en verbouwen van woningen, heeft David Verbouwingen in Haarlemmermeer ook een stevige reputatie opgebouwd in het werken voor zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring in het transformeren van kantoren, hotels, restaurants, winkelcentra, industriële structuren en openbare gebouwen, zijn we een vertrouwde naam in de commerciële renovatiebranche.

Voor elke onderneming ontwerpen we een plan dat specifiek is afgestemd op uw unieke behoeften en doelen. Dit zorgt ervoor dat we aan uw exacte specificaties voldoen en u de resultaten levert die u verwacht. Geen enkele klus is ons te groot of te ingewikkeld; onze belangrijkste prioriteit is om uw droomtransformatie te realiseren.
Aannemersbedrijf Haarlemmermeer

Een aannemersbedrijf uit Haarlemmermeer met Pools personeel

Wat David Verbouwingen uit Haarlemmermeer echt onderscheidt, is ons gebruik van Poolse vakmensen voor onze projecten. Veel mensen kennen het financiële voordeel van deze keuze - het zorgt voor een kostenbesparing. Maar de voordelen gaan verder dan alleen de economische aspecten. In onze ervaring leveren Poolse bouwvakkers een hoge mate van precisie en toewijding in hun werk, en hun expertise is onbetwistbaar.

Deze combinatie stelt ons in staat om de hoogwaardige kwaliteit te bieden die u van ons verwacht, zelfs tegen onze concurrerende tarieven. Met meer dan twee decennia ervaring in de branche, is er geen project te groot of te ingewikkeld voor ons team. Onze experts zijn gewapend met een uitgebreide kennis en expertise om elke taak tot in perfectie uit te voeren.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Haarlemmermeer door een aannemersbedrijf

Heeft u plannen om uw woning in Haarlemmermeer volledig te laten renoveren? Overweeg dan David Verbouwingen, wij zijn experts in volledige woningrenovaties voor alle soorten woningen. Of u nu in een rijtjeshuis, flat of appartement woont, wij staan voor u klaar.

Bij ons krijgt u een renovatie die volledig op uw behoeften is afgestemd. We beginnen met een gedetailleerd plan dat aan al uw eisen en wensen voldoet. Wij nemen alle taken op ons, zodat u kunt genieten van een zorgeloze renovatieperiode. Voordat u het weet, bevindt u zich in uw gerenoveerde droomwoning en kunt u ten volle genieten van het comfort en de schoonheid ervan. Klaar om uw droomhuis in Haarlemmermeer te realiseren met behulp van onze experts? Neem dan snel contact met ons op.

Bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Haarlemmermeer en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Haarlemmermeer en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Haarlemmermeer is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Haarlemmermeer kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Haarlemmermeer. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Haarlemmermeer werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Haarlemmermeer vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van een gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right