Aannemersbedrijf Eindhoven

Pools Personeel

Bent u gevestigd in Eindhoven en wilt u uw woning renoveren, maar ontbreekt het u aan tijd of energie? Dat begrijpen we volledig. Verbouwingen vergen een flinke tijdsinvestering en het is niet altijd mogelijk om deze tijd vrij te maken. Misschien heeft u simpelweg geen zin om zelf de handen uit de mouwen te steken en wilt u de klus graag uitbesteden. In beide gevallen bieden wij van Davidverbouwingen.nl de perfecte oplossing: de inzet van een professioneel aannemersbedrijf.

Als aannemersbedrijf nemen we uw volledige bouwproject op ons. We zorgen voor de juiste vaklieden die uw project tot in detail uitvoeren volgens uw wensen. We coördineren het hele traject zodat alles soepel verloopt. U wordt volledig ontlast van taken en stress, en kunt zich concentreren op uw gewone dagelijks taken. Bent u klaar om uw volgende renovatie uit te besteden aan een betrouwbare aannemersbedrijf uit Eindhoven? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Eindhoven

Behalve woningrenovaties in Eindhoven, biedt Davidverbouwingen.nl een breed scala aan diensten. We bedienen zowel particulieren als zakelijke klanten en nemen projecten aan voor kantoren, hotels, restaurants, winkelcentra en industriële gebouwen.

Heeft u een uniek project voor ons? Ons deskundig team is klaar voor elke uitdaging. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, hebben we de nodige kennis en vaardigheden verworven om zelfs de meest complexe projecten succesvol uit te voeren. We hebben tot nu toe al meer dan 3000 projecten succesvol afgerond. Wordt uw project ons volgende succesverhaal uit Eindhoven? Neem contact op en laten we uw droomproject realiseren.

Aannemersbedrijf Eindhoven

Een aannemersbedrijf uit Eindhoven met Pools personeel

Een unieke eigenschap van ons aannemersbedrijf Davidverbouwingen.nl in Eindhoven is dat wij voornamelijk werken met Poolse professionals. We zijn onder de indruk van de vakbekwaamheid en precisie waarmee onze Poolse collega's hun werkzaamheden uitvoeren. Ze zijn uiterst gedetailleerd en nauwgezet, eigenschappen die elke verbouwing ten goede komen.

Daarnaast bieden we ook competitieve tarieven die vaak onder het marktgemiddelde liggen. Dit betekent dat u kunt besparen op uw verbouwing of renovatie zonder in te geven op de kwaliteit van het eindresultaat.

Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Bekijk de recensies van onze eerdere klanten, waarin we vaak geprezen worden om onze snelheid, professionaliteit en betrouwbaarheid. Deze lof is weerspiegeld in onze gemiddelde beoordeling van 9,2. Neem contact met ons op en ontdek zelf waarom onze klanten zo tevreden zijn.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Eindhoven door een aannemersbedrijf

Droomt u al tijden van een woningrenovatie in Eindhoven maar vindt u het moeilijk om de eerste stap te zetten? Laat ons u helpen! Ons aannemersbedrijf Davidverbouwingen.nl in Eindhoven is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte renovaties. Wij nemen het gehele proces van u over en zorgen dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bij ons hoeft u nooit lang te wachten, we kunnen al binnen een week bij u langskomen voor een afspraak. En als u graag snel van start gaat, kunnen we al binnen twee weken beginnen met uw droomrenovatie. Onze concurrerende tarieven maken deze snelle service nog aantrekkelijker. Bent u klaar om uw droomrenovatie in Eindhoven te realiseren met ons? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Eindhoven en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Eindhoven en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Eindhoven is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Eindhoven kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Eindhoven. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Eindhoven werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Eindhoven vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iEindhovenre gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamhEindhovenn en dat alleen als u tevrEindhovenn bent. Wij werken namelijk met een unieke tevrEindhovennheidsgarantie.

Copyright ©
2023
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right