Aannemersbedrijf Dordrecht

Pools Personeel

Heeft u plannen om uw huis in Dordrecht te renoveren, maar heeft u er simpelweg de tijd niet voor? Wij begrijpen dat maar al te goed. Een renovatie is een tijdrovend proces en niet iedereen heeft de tijd om deze taak op zich te nemen. Een aannemersbedrijf uit Dordrecht zoals David Verbouwingen kan dan dé oplossing zijn. Wij nemen alle taken van uw renovatie uit handen, zodat u geen verlof hoeft te nemen en u uw dagelijkse routines kunt blijven volgen.

Bij David Verbouwingen coördineren we het gehele project van begin tot eind. We hebben gekwalificeerde specialisten in dienst die ervoor zorgen dat uw renovatieproject aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet. We gebruiken alleen materialen van topkwaliteit en volgen altijd strikte veiligheidsvoorschriften. U kunt er dus op vertrouwen dat uw renovatieproject bij ons in goede handen is.

Is het idee van een zorgeloze renovatie met een aannemersbedrijf uit Dordrecht aantrekkelijk voor u? Maak dan snel een afspraak met de experts van David Verbouwingen. Bij ons kunt u al binnen een week terecht voor een afspraak en indien gewenst, kunnen we binnen twee weken starten met de renovatie. We kijken ernaar uit om uw renovatiedroom te realiseren.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Dordrecht

Bij David Verbouwingen doen we meer dan enkel woningen renoveren. We zijn een veelzijdig aannemersbedrijf uit Dordrecht dat diensten aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Bent u een winkelier die op zoek is naar een opfrisbeurt voor uw zaak? Wij staan voor u klaar. Met meer dan 3000 succesvol uitgevoerde projecten, beschikken we over een rijke expertise om u bij uw renovatieproject bij te staan. Geen uitdaging is voor ons te groot en ons team van specialisten is altijd enthousiast om aan de slag te gaan.

Of het nu gaat om een kleine opknapbeurt of een grootschalige renovatie, wij zijn er om u te helpen uw visie te realiseren. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijfsruimte kunnen transformeren, precies zoals u het wilt.
Aannemersbedrijf Dordrecht

Een aannemersbedrijf uit Dordrecht met Pools personeel

Al meer dan twee decennia vormen onze Poolse professionals de kern van ons aannemersbedrijf in Dordrecht, en dat tot grote tevredenheid van ons en onze klanten. We krijgen gemiddeld een beoordeling van 9,2, wat spreekt voor de kwaliteit van ons werk. Veel mensen associëren Poolse bouwvakkers met kostenbesparing, maar hun bijdrage gaat veel verder dan dat.

Onze Poolse experts onderscheiden zich door hun nauwkeurigheid, vakbekwaamheid en een uitstekend oog voor detail, wat een merkbare invloed heeft op de kwaliteit van onze projecten. We zijn overal in het land beschikbaar voor renovaties en verbouwingen. Wilt u ook ervaren wat ons aannemersbedrijf uit Dordrecht zo bijzonder maakt? Aarzel dan niet en neem contact op met onze deskundige medewerkers.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Dordrecht door een aannemersbedrijf

Droomt u van een prachtige renovatie uitgevoerd door een ervaren aannemersbedrijf uit Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen maatwerk voor elk project, afgestemd op uw specifieke wensen.

Wij hanteren een nauwkeurige benadering voor elk project, waarbij we kwaliteit van het hoogste niveau leveren tegen de meest concurrerende prijzen. Bent u net zo enthousiast als wij om aan de slag te gaan met uw renovatie? Maak snel een afspraak en wellicht starten we al binnen twee weken met het transformeren van uw woning!

Bouwbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 

Meest gestelde vragen aan aannemersbedrijven uit Dordrecht en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Dordrecht en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Dordrecht is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Dordrecht kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Dordrecht. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Dordrecht werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Dordrecht vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right