Aannemersbedrijf Arnhem

Pools Personeel

U wilt uw huis laten renoveren of verbouwen, maar u heeft geen tijd of zin om zelf meerdere uren per dag met de renovatie of verbouwing bezig te zijn. Huurt u een aannemersbedrijf in voor uw renovatie of verbouwing, dan is dit gelukkig niet nodig. 

Een aannemersbedrijf realiseert namelijk uw bouwproject voor u, door alle mensen die voor dit project nodig zijn goed te coördineren. Een aannemersbedrijf zorgt ervoor dat uw renovatie of verbouwing goed verloopt, zonder dat u hier als klant zelf iets voor hoeft te doen.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven

Aannemersbedrijf David Verbouwingen werkt niet alleen voor particulieren, maar neemt ook opdrachten aan van bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld uw winkelpand laten renoveren of is uw kantoorpand toe aan een flinke verbouwing? Dan bent u bij ons aannemersbedrijf aan het juiste adres. 

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en nemen zelfs de grootste bouwopdrachten aan. Pas als het eindresultaat van uw bouwopdracht helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet, zit het werk van dit aannemersbedrijf erop.
Aannemersbedrijf Arnhem

Een aannemersbedrijf met Pools personeel

Wat ons aannemersbedrijf onderscheidt van andere aannemersbedrijven in het land, is het feit dat wij enkel met Pools personeel werken. Dit doen wij niet voor niets. Poolse bouwvakkers zijn namelijk erg goed in hun werk. Ze werken niet alleen snel, maar ook erg vakkundig en nauwkeurig.

Daar komt nog bij dat Poolse bouwvakkers veel lagere uurtarieven hanteren dan bouwvakkers met Nederlandse afkomst. Huurt u ons aannemersbedrijf in voor uw renovatie of verbouwing, dan kunt u veel geld besparen. En dit terwijl het eindresultaat van uw renovatie of verbouwing toch voor honderd procent aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 Bekijk onze advertentie ook op marktplaats
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right