Aannemersbedrijf Amstelveen

Pools Personeel

Droomt u er al jaren van om uw huis in Amstelveen te renoveren, maar ontbreekt het u simpelweg aan tijd? Dat is natuurlijk frustrerend, maar we hebben een oplossing die wellicht precies is wat u nodig heeft. Heeft u al overwogen om een aannemersbedrijf in te schakelen? Een aannemersbedrijf zoals David Verbouwingen kan de volledige renovatie voor u verzorgen. Zo hoeft u er geen vrije tijd voor op te offeren en kan uw droomrenovatie toch van start gaan.

Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met alles, van ontwerp tot uitvoering van de bouwwerkzaamheden. We hebben voor elk aspect van de renovatie de juiste experts in huis, zodat alles voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. We zorgen ervoor dat het hele project wordt aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Het wordt een echt maatwerk project.

Door gebruik te maken van de diensten van een aannemersbedrijf kunt u toch uw droom van het renoveren van uw huis realiseren, zelfs als u zelf geen tijd heeft om het project uit te voeren. Bent u al enthousiast en kunt u niet wachten om te beginnen met de renovatie? Dat begrijpen wij volkomen. Neem snel contact op met onze experts. Als u dat wilt, kunnen we al binnen twee weken beginnen met de renovatie.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Amstelveen

David Verbouwingen bedient zowel particuliere als zakelijke klanten in Amstelveen. Met meer dan twee decennia aan ervaring in renovaties en verbouwingen, zijn we trots op onze gemiddelde klantbeoordeling van 9,2.

Onze portfolio voor zakelijke klanten omvat projecten zoals de renovatie van kantoren, hotels, restaurants, winkelcentra, commerciële eigendommen, openbare gebouwen en industriële faciliteiten. We hebben tot nu toe meer dan 3000 projecten succesvol afgerond.

Particuliere klanten schakelen ons voornamelijk in voor het verbouwen van hun woningen, maar we hebben ook ervaring met het renoveren van garages en tuinhuisjes. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en ervaren aannemersbedrijf in Amstelveen, hoeft u niet verder te zoeken dan David Verbouwingen.
Aannemersbedrijf Amstelveen

Een aannemersbedrijf uit Amstelveen met Pools personeel

Bij David Verbouwingen hebben we bewust gekozen voor het werken met Poolse bouwprofessionals. Ze staan bekend om hun ervaring, aandacht voor detail en leveren consequent werk van hoge kwaliteit. Naast de garantie op superieur vakmanschap, bieden ze ook een kostenefficiënte oplossing voor uw renovatieprojecten. Dus als u op zoek bent naar topkwaliteit renovaties tegen de meest betaalbare prijzen in Amstelveen, neem dan contact op met ons deskundige team. Wij staan klaar om uw project tot een succes te maken.
Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Amstelveen door een aannemersbedrijf

Overweegt u een renovatie van uw huis in Amstelveen? Bij David Verbouwingen kunnen we al binnen twee weken met uw project beginnen. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche hebben wij de kennis en vaardigheden om elke renovatie naar uw wensen aan te pakken.

We bieden niet alleen superieure service, maar ook competitieve tarieven die lager zijn dan de gemiddelde marktprijs. We maken gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen en gecombineerd met onze deskundige vakmensen garanderen we topkwaliteit. Kies voor David Verbouwingen, waar kwaliteit en waarde hand in hand gaan.

Bouwbedrijf met tientallen jaren ervaring.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 Bekijk onze advertentie ook op marktplaats

Meest gestelde vragen over aannemersbedrijven Amstelveen en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Amstelveen en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Amstelveen is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Amstelveen kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Amstelveen. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Amstelveen werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Amstelveen vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right