Aannemersbedrijf Alphen aan den Rijn

Pools Personeel

Zoekt u een ervaren en deskundig aannemersbedrijf in Alphen aan den Rijn? Dan hoeft u niet verder te zoeken. David Verbouwingen, met meer dan 3000 voltooide projecten, is uw betrouwbare partner voor elke renovatie of verbouwing.

Als u twijfelt of het inschakelen van een aannemersbedrijf de juiste keuze voor u is, overweeg dan het volgende: Heeft u niet genoeg tijd om zelf de renovatie uit te voeren? Of ontbreekt het u aan de nodige expertise? Dat zijn precies de zaken waarvoor u op een aannemersbedrijf als David Verbouwingen kunt rekenen.

Met onze gespecialiseerde teams voor elk aspect van een renovatie, kunnen we de volledige coördinatie van uw project op ons nemen, zodat alles naadloos op uw wensen aansluit. Elk project dat we aanpakken is maatwerk. Dankzij onze vele jaren ervaring hebben we de kennis en vaardigheden om aan al uw eisen te voldoen en al uw wensen tot leven te brengen.

Als u de voordelen wilt ervaren van het werken met een toegewijd aannemersbedrijf in Alphen aan den Rijn voor uw renovatie of verbouwing, neem dan contact op met de specialisten van David Verbouwingen.

Offerte aanvragen

Voor particulieren en bedrijven uit Alphen aan den Rijn

Bij David Verbouwingen bieden we onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten in Alphen aan den Rijn. We hebben al talloze projecten gerealiseerd voor beide klantengroepen.

Voor onze particuliere klanten hebben we een breed scala aan woningtypes gerenoveerd en verbouwd, waaronder eengezinswoningen, flatgebouwen, tuinhuizen, appartementen en garages.

Voor onze zakelijke klanten zijn we eveneens ervaren in het renoveren en verbouwen van diverse soorten panden, waaronder kantoren, winkelruimtes, hotels, restaurants, commerciële gebouwen, openbare faciliteiten en industriële panden.

Dus, of u nu een zakelijk pand heeft of een woning die een renovatie of verbouwing behoeft, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze deskundigen. Bij David Verbouwingen zijn we klaar om uw project tot een succes te maken.
Aannemersbedrijf Alphen aan den Rijn

Een aannemersbedrijf uit Alphen aan den Rijn met Pools personeel

Bij David Verbouwingen hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de aannemerswereld en gedurende deze periode hebben we voornamelijk met Poolse professionals gewerkt. Bij het denken aan Poolse vakmensen, komt bij velen het voordeel van concurrerende prijzen naar voren. Maar wij bij David Verbouwingen waarderen onze Poolse medewerkers om veel meer dan dat. We hebben ervaren dat onze Poolse bouwexperts met een nauwkeurigheid werken die we zelden elders tegenkomen, en dit is precies de reden waarom we bewust hebben gekozen voor personeel van Poolse afkomst.

Als u op zoek bent naar een topkwaliteit verbouwing tegen een concurrerende prijs, dan is David Verbouwingen de juiste keuze voor u. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en echte vakmensen. Kunnen we u binnenkort verwelkomen voor uw renovatieproject in Alphen aan den Rijn?

Bouwbedrijf met Pools Personeel.

Renovatie in Alphen aan den Rijn door een aannemersbedrijf

Begrijpen wij het goed dat u twijfelt of het inschakelen van een aannemersbedrijf de juiste stap is? Dat is heel normaal. Beslissingen rondom uw huis zijn immers significant en dienen zorgvuldig te worden genomen. Bij David Verbouwingen garanderen we dat wij uw renovatie volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. Wij zijn pas klaar als u volledig tevreden bent en uw droomproject tot leven is gebracht.

Met onze uitgebreide expertise, hoogwaardige bouwmaterialen en gekwalificeerde specialisten, kunnen wij uw project naar het hoogste niveau tillen. Bovendien onderscheiden we ons door onze snelle service - we kunnen al binnen een week een afspraak met u inplannen en, indien gewenst, uw renovatie al binnen twee weken starten.

Bent u klaar om uw woning in Alphen aan den Rijn te transformeren? Neem dan snel contact met ons op bij David Verbouwingen.

Bouwbedrijf met tientallen jaren ervaring.
Laura Merks
Prima betrouwbaar en kundig bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en kwalitatief goed professioneel werk aflevert.
Markie
Davidsverbouwingen heeft bij ons 2 verdiepingen van het huis Den Haag gestuct, een wc en de badkamer gerenoveerd, parket gelegd.
Tim de Wit
In eerste instantie voor een nieuwe badkamer, maar uiteindelijk bijna een totale renovatie.

Uw woning laten renoveren

Een renovatie op maat

Wilt u uw huis laten renoveren? Dan bent u bij David Verbouwingen aan het juiste adres.  Wij renoveren uw woning volledig op maat.

Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe uw woning precies onder handen genomen moet worden. En omdat wij lage bouwtarieven hanteren, hoeft u niet veel geld te investeren in uw renovatie op maat.
Offerte aanvragen

Particulieren

Eengezinswoningen
Flats
Appartementen
Vakantiehuizen
Garages
Bedrijfsgebouwen
Tuinhuisjes

Zakelijke klant

Kantoren
Hotels
Restaurants
Winkelcentrum
Commerciële panden
Openbare gebouwen
Industriële gebouwen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u een klus voor David Verbouwingen? Vraag dan nu uw vrijblijvende offerte aan via het contactformulier op de website. Geef aan welke klus u wilt laten uitvoeren en wij sturen u in de meeste gevallen binnen een week een offerte. 

Indien nodig kan het werk al binnen 2 weken worden gestart.

 Bekijk onze advertentie ook op marktplaats

Meest gestelde vragen aan aanemersbedrijven uit Alphen aan den Rijn en waarom wij anders zijn.

Wij hebben een zeer breed portfolio als aannemer uit Alphen aan den Rijn en kunnen bijna alle klussen voor u uitvoeren. De klussen die wij uitvoeren zijn onder andere verbouwingen, renovaties, badkamer verbouwingen, elektricien, timmerman, schilderen, loodgieter, tegels zetten en stukadoor.

Elke woning of kantoor in Alphen aan den Rijn is anders, wat natuurlijk ook elke verbouwing helemaal anders maakt. Een verbouwing is een traject wat maatwerk bevat, waardoor hier geen standaard prijs aan te hangen valt. Wel kunnen wij u beloven dat wij zeer redelijk en een concurrerend uurtarief aanbieden. Wilt u weten hoeveel het u exact gaat kosten? Vraag dan een offerte bij één van onze experts aan.

Wij zorgen ervoor dat er altijd goede communicatie is. Er is altijd een Engelstalige projectcoördinator aanwezig. Heeft u liever iemand die Nederlands spreekt dan is dat zo geregeld. Bij ons kunnen wij u goede communicatie tussen u en ons personeel garanderen.

Als u voor ons kiest als aannemersbedrijf uit Alphen aan den Rijn kunt u ons zeven dagen per week bellen. De persoon waar u contact mee krijgt is de eigenaar zelf. Indien gewenst kunt u ons zelfs in de avonduren of feestdagen bellen. Hebben wij u telefoontje gemist? Dan zullen wij altijd zo snel mogelijk terugbellen.

Als u ons als aannemer huurt zullen wij geen klussen tussendoor voorrang geven. Onze focus ligt volledig op uw project en wij vertrekken pas als het af is. Dreigt het project toch niet binnen de afgesproken tijd af te komen? Dan lossen wij dit gelijk voor u op. Wij zullen extra mankracht inzitten om het toch op tijd af te krijgen. Zo weet u altijd zeker dat bij ons uw project binnen de afgesproken tijd af is. Daarnaast hebben wij geen onduidelijke garantievoorwaarde en wordt alles goed voor u geregeld.

Nee, wij zetten geen winstmarge op de materialen die wij gebruiken. U koopt de materialen dus bij ons voor de inkoopprijs. In vergelijking met andere aannemers kan dit u tot 30% in de kosten schelen. Wij kunnen u daarom ook een zeer concurrerend uurtarief geven.

Wij van David Verbouwingen streven er altijd naar om al binnen één week een afspraak te regelen met u. Vervolgens zullen wij pijlsnel de offerte naar u sturen. Accepteert u de offerte? Dan kunt u kiezen voor de mogelijkheid om binnen twee weken te starten met het project in Alphen aan den Rijn. Bij ons heeft u dus geen last van extreem lange wachttijden.

Veel bedrijven uit Alphen aan den Rijn werken met forse aanbetalingen op arbeid van 30 tot 40%. Wij bij David Verbouwingen Alphen aan den Rijn vinden dat maar niks en daarom werken wij zonder aanbetaling op de arbeid. Aan het eind van iedere gewerkte werkweek hoeft u pas te betalen voor de uitgevoerde werkzaamheden en dat alleen als u tevreden bent. Wij werken namelijk met een unieke tevredenheidsgarantie.

Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
06 286 492 61
envelopephone-handsetchevron-leftchevron-right